Green Beards pop-up

Green Beards pop-up

For this temporary fit-out we used untreated marine plywood walls, set at an angle, to separate the front part of this long retail unit. Utilising only some of the space, and maximising the unit’s corner position and glazing to street and side laneway, we highlighted product merchandise, and used materials in an economic way, whilst tying in with the ethos of the brand.

Client comments

“We approached Stephen to work on our pop-up having been very happy with the work he had done for our original shops construction. The brief had an extremely tight turn around and due to its nature had a limited budget. Stephen was able to turn the project around in under a month from design to completed construction, we we’re delighted with the outcome and Stephen’s finished design managed to be exactly in keeping with our desired aesthetic despite the unique challenges a pop-up presents.”