Garden room

Garden Room

An existing conservatory was remodelled to capitalise on views of garden, surrounding countryside and lake, and maximise natural light. The thermal comfort and functionality of the space was also improved.

Client comments

‘For a second project, we could not be any more delighted with the result than we were with the first.  Stephen really listened to what we wanted to do; changing an old conservatory and creating a room that could be used all year round.  He came up with a design that maximized and extended the existing view of the lake and mountains.  When you are sitting in the room you see only the view as the structure is minimal.  It has transformed a very difficult unused space into a favourite room.  In addition to this he also managed other changes throughout the house.  His attention to detail and suggestions and ideas were always spot on.  The finished result is of the highest standard.  Stephen’s management of the project was highly professional and he was always available for big and small questions at all times.’